no alt

Τέσσερα μυστικά για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού!

Κατηγορία: Blogs, Miss Ellen, Κείμενο: Ελένη Τσολάκη 

Τι πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία;

Δεν ξέρω για σένα, αλλά μία στις τρεις γυναίκες είχε ένα αποτυχημένο πρώτο ραντεβού στη ζωή της. Οι άλλες δύο μπορεί να είχαν και πολύ περισσότερα! Κάνω πλάκα, αλλά σίγουρα σε όλες μας έχει τύχει να έχουμε υψηλές προσδοκίες για κάποιο ραντεβού μας και να πέφτουμε από τα σύννεφα μόλις τελειώσει.

Πάμε λοιπόν στην περίπτωση που ο άνθρωπος που έχεις γνωρίσει σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και όλα φαίνεται πως θα κυλήσουν πάρα πολύ καλά. Εκείνος σου ζητάει να περάσετε μαζί  ένα πάρα πολύ ωραίο βράδυ και όλα μοιάζουν μαγικά! Αρχίζεις από το πρωί μέσα σου να προετοιμάζεσαι γι’ αυτό το όμορφο βράδυ και οι σκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Τι να βάλω; Να αργήσω λίγο να φτάσω; Πόσο πρέπει να μιλήσω; Να ζητήσω να πληρώσω όταν έρθει ο λογαριασμός; Και άλλα τέτοια που μοιράζεσαι στο τηλέφωνο με τις φίλες σου, αλλά και πάλι δεν μπορείς να καταλήξεις σε τίποτα.

Για να μην ναυαγήσει λοιπόν αυτό το πολυπόθητο ραντεβού, ορίστε τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις και όλα θα πάνε καλά.

 

1.Προσοχή στο τι θα επιλέξεις να φορέσεις!

Στη περίπτωση που το κάλεσμα δεν είναι για το Μέγαρο Μουσικής ή για κάποια πολύ επίσημη παράσταση, επέλεξε να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα χωρίς υπερβολές. Είναι προτιμότερο να φορέσεις κάτι που σίγουρα σε κάνει να νιώθεις καλά παρά εκείνο το καινούριο σου φόρεμα που μπορεί να το έχεις λατρέψει, αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει. Η γνώμη μου είναι για να είσαι και να φαίνεσαι κουλ να επιλέξεις κάτι που χαλαρό, αλλά συνάμα σέξι και χωρίς να είναι προκλητικό. Κάθε σωστός άντρας που θέλει να σε δει πιο σοβαρά θα εκτιμήσει μια τέτοια εμφάνιση. Επίσης μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσεις στο παπούτσι. Μην επιλέξεις τις αγαπημένες σου δωδεκάποντες γόβες που μπορεί να είναι κομψές, αλλά μετά βίας μπορείς να τις περπατήσεις.

 

2.Προσοχή στην επικοινωνία!

Είναι πολύ λογικό στα πρώτα ραντεβού να υπάρχει κάποια αμηχανία ανάμεσα στους δυο σας. Μη προσπαθείς πάντα να γεμίζεις τα κενά με ιστορίες που αφορούν στη προσωπική σου ζωή, αλλά και τις προτιμήσεις σου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να καταφέρεις να τον “διαβάσεις” και άκουσε τα ενδιαφέροντα του. Κάποιες φορές είναι σοφό να ακούς περισσότερο από το να μιλάς!

 

3.Προσοχή στο αλκοόλ!

Ξέρω πολύ καλά πως μπορεί να αισθάνεσαι ένα άγχος παραπάνω, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή εκείνο το τέλειο κόκκινο κρασί που σου σερβίρει συνεχώς ο σερβιτόρος. Άσχετα με τη κακή εντύπωση που θα δώσεις, η χαλαρότητα που θα σου φέρει μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσεις. Άλλωστε μη ξεχνάς πως εσύ πρέπει να είσαι η κυρίαρχος του παιχνιδιού.

 

4.Η ώρα του λογαριασμού!

Φυσικά θα κάνεις κίνηση να συμμετέχεις και εσύ στο λογαριασμό. Έχει χυθεί πολύ μελάνι γι’ αυτό το θέμα, αλλά προσωπικά θεωρώ πως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να προτείνει να συμμετέχει στο λογαριασμό. Το τι θα επιλέξει να κάνει ο άνθρωπος που σε συνοδεύει είναι δική του υπόθεση. Δική σου είναι να του δείξεις πως δεν θεωρείς τίποτα δεδομένο! Άσε που είναι και τρομερά ευγενικό.

 

Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι στο πρώτο ραντεβού είναι πως σχεδόν πάντα στην αρχή είναι κάπως αμήχανα. Πολύ σύντομα όμως μπορεί να φανεί αν υπάρχει λόγος να βγεις με τον άνθρωπο αυτόν και δεύτερο ραντεβού και αν όντως προκαλεί το ενδιαφέρον σου. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και βέβαια να θέλεις να δεις την αλήθεια. Αν υπάρχει χημεία ανάμεσα σας τότε πολύ γρήγορα αυτή η αμηχανία θα εξαφανιστεί και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ.

 

Καλή επιτυχία!